GYIK

Technológia

Milyen technológiával készül a pólóm?

Alapértelmezetten minden terméket direktnyomtatással készítünk amennyiben ez lehetséges. Előfordulhat egy-két speciális esetben, hogy más technológiát kell alkalmaznunk; a lehetőségekhez képest igyekszünk a legmegfelelőbbet kiválasztani.

Ha kifejezetten egy konkrét technológiával szeretnéd elkészíttetni a rendelésed, azt nyugodtan jelezd felénk a megjegyzésben. Amennyiben az általad választott technológiával ez nem kivitelezhető, akkor természetesen felvesszük veled a kapcsolatot.

Mekkora képet és milyen formátumban tölthetek fel?

A szerkesztőbe jelenleg PNG és JPG kiterjesztésű, maximum 8 mb méretű képeket lehet feltölteni. Ajánlott minimális felbontás: 800 px.
Amennyiben ezektől eltérő formátumú képfájlt, vagy vektoros fájlt szeretnél nekünk küldeni, azt e-mailben megteheted.

A tervezőben nem úgy jelenik meg a saját kép, ahogy szeretném

Előfordul, hogy a szerkesztőben nem úgy jelennek meg a feltöltött fájlok, ahogy szeretnéd. Ez adódhat a kép méretéből, illetve kiterjesztéséből.  Ebben az esetben keress fel minket a info@poloid.hu  oldalon, ahol szükség esetén külön tervet készítünk Számodra. Ehhez tudnunk kell a póló fazonját, színét méretét, illetve csatolva a képre is szükségünk van (a tervből mi nem tudjuk lementeni, ezért szükséges külön elküldeni). Így lehetőség van megtekinteni a mintát háttér nélkül, vagy egyedi méretezésben, illetve az esetleges technológiai problémák elkerülésére.

Saját kép esetén az általános méret A4-es, ezzel számol a kalkulátor is a szerkesztőben. Amennyiben ennél nagyobb mintát szeretnél, az plusz költséggel jár. A minták maximális mérete 34 cm x 44 cm.

Mit tegyek, ha nem sikerült a tervezőben megfelelően beállítanom a pólót?

A rendelésed legvégén a megjegyzés rovatban tudod jelezni, mit szeretnél másképp. Ha már leadtad a rendelésedet, akkor emailben is jelezheted felénk a info@poloid.hu emailcímen. Módisítani addig tudod a leadott rendelést, amíg az az “új”, a „folyamatban”, az „egyeztetés alatt” , a „termékhiány” és a “várólistán” státuszok egyikében van.

 

Lehetséges a minták szövegének, részleteinek módosítása?

Igen, mindent tudunk a mintáinkon módosítani. Amennyiben kisebb módosítást – mint például évszámmódosítás – szeretnél, úgy ezt az igényedet a rendelésed végén a megjegyzés rovatban tudod felénk jelezni.

Ha már magában a grafikában is szeretnél változtatni, úgy kérj bővebb tájékoztatást ügyfélszolgálatunktól az info@poloid.hu email címen, mert ez már plusz grafikai költséggel járhat, melynek mértéke a minta átalakításának időigényességétől függ.

 

Meg tudjátok nyomni az egész pólót is?

Alapvetően a minták maximális mérete 34 cm x 44 cm, ezen belül természetesen az adott kép arányai is meghatározóak. Kérünk, hogy minden ilyen különleges igénnyel kapcsolatban keresd fel munkatársainkat az elképzeléseddel az info@poloid.hu emailcímen.